woensdag 22 april 2015

My life in pictures - april 2015 #1

'Oeps, het is nog maar de eerste van deze maand' denk ik bij het typen van deze titel.
Maar goed, jullie hebben dan ook een video in de plaats gekregen. 


Ik heb een super leuke maand achter de rug. Ik ging met mijn vriendje naar Amsterdam voor een concert van MØ en naar de opening van Flying Tiger in Antwerpen. Ik genoot van een concertje in Brussel en van de Gentse zon.
Een foto die is geplaatst door Céline (@cuisineceline) op
In Amsterdam at ik rond kerst vorig jaar voor de eerste keer een bagel. Ik kon het dan ook niet laten om opnieuw enkele bagels te proberen en ik vond ze opnieuw erg lekker. Misschien moet ik maar eens proberen om deze zelf te bakken?En aan deze grachten in Amsterdam heb ik een klein beetje mijn hart verloren. Enkel de mooie bloemen die je in de zomer kan zien, ontbreken nog.We gingen in Amsterdam naar een concert van MØ. Voor degene die hun muziek niet kennen: klik eventjes hier
Ik vond het een enorm leuk concert. Het was in een leuke zaal én de zangeres zat vol energie. Wat kan ik genieten van zulke concerten. En al zeker in het gezelschap van mijn vriendje.In Antwerpen ging ik naar de opening van 'Flying Tiger' in de Stadsfeestzaal. Het is een enorm leuke winkel geworden en ik kon het niet laten om met enkele leuke kommetjes naar huis te gaan. Deze zijn trouwens al een paar keer op mijn Instagram verschenen. Na het persevenement aten we nog eventjes iets in Wagamama. Als voorgerecht namen we deze koekjes gevuld met groenten. Op zich wat droog van smaak, maar met het sausje was dit best lekker. Nadien nam ik noedels: enorm lekker. En ook leuk: heel wat vegetarische keuze!Met dit heerlijke weer kon een leuk terrasje uiteraard niet ontbreken. Ik dronk enkel water en thee. Ik ben dus best wel fier op mezelf!
En zo een terrasje aan het Gravensteen bij zonsondergang: meer hoef je mij niet te geven. 
Een foto die is geplaatst door Céline (@cuisineceline) op

Of misschien toch zo een frozen yoghurt? Ik probeerde trouwens de variant met stevia: echt lekker!


En ook het concert in Brussel van Hydrogen Sea was enorm goed. We hadden trouwens de beste plaatsen ooit: in het midden, helemaal vooraan. Deze korte video plaatste ik na het concert op Twitter.

De komende week wordt het opnieuw druk, maar ik heb er enorm veel zin in.
Ik heb trouwens ook een nieuwe verslaving: smoothies als ontbijt, heerlijk!


Ik kan trouwens op de één of andere manier geen reacties meer plaatsen op Skynetblogs, hopelijk is dit probleem snel opgelost!

21 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Amsterdam lijkt me een fantastische stad, wil ik heel graag ook eens een keertje naartoe gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, Amsterdam is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je doet me op slag zin krijgen in Frozen Yoghurt. Ik was gisteren nog in Gent; fijne stad. Amsterdam is alweer bijna een jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bagels and Beans wil ik ook zo graag nog een keer bezoeken, ik hoor van iedereen hoe goddelijk het is! Bagel carpaccio lijkt me zo lekker! Amsterdam is zo'n gave stad he? Niet alleen zitten er de vetste winkels maar is er ook een natuurgebied dat bijna niemand kent van Amsterdam. Ben je ook al in Madame Tussauds geweest? Een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nice blog dear,follow me on gfc and i follow you back,now i follow you on bloglovin,pinterest,tweeter ,instagram and google+,i hope you follow me back!!kiss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wij gaan komend weekend naar Amsterdam, wordt vast een heel interessant uitje! Als er bagels liggen ga ik er zeker eens van proeven.
  De beide groepen kende ik niet, maar het eerste gehoor bevalt me wel... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent een levensgenietertje, Céline !
  Flying Tiger hebben we in Brugge ook, leuke winkel !
  En die reacties..., 'k heb het ook... Op te lossen door geen URL In te tikken.
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de stevia variant altijd al eens willen proberen, misschien dat ik dat binnenkort toch eens ga doen. Het is maar een ideetje, maar is het moeilijk om zelf fronzen yoghurt te maken? Ik heb er al enkele keren aan gedacht om het misschien zelf eens te proberen, maar daarbij kan ik wel wat tips van jou gebruiken :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dit recept zelf ook al eens opgezocht, maar ik merk dat dit steeds met room is. Omdat dit te vet is, heb ik het zelf nog nooit gemaakt. Maar misschien moet ik eens zelf een receptje gaan maken zonder room? ;-)

   Verwijderen
 9. dat is genieten van het leven, céline, in hoofdletters! :-))

  *hap uit bagel neem* ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een echte genieter ben je, muziek, lekker eten, cultuur opsnuiven, enz....
  heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij deed dus niet alleen het mooie Amsterdam aan maar ook het al even mooie Gent en dan nog wel op de culinaire toer ook! Maar dat zijn we onderhand al van jou gewoon, levensgenieter!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er inderdaad uit als een hele leuke maand! Prachtige foto vanaf het terras! Zo lekker dat het weer kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt weer het leuke voor oog en oor gepaard aan het heerlijke voor de maag. Blijven doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wagamama is echt één van m'n favoriete plaatsen om te eten in heel Europa. Mmmmh! Zo, zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh, yummy! Die bagels zien er wel heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh die bagel, ziet er heerlijk uit.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb eigenlijk nog nooit bagels gegeten... (shame on me). En een vriendje, heb ik iets gemist op twitter van uw datingverhalen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. goed gevuld precies deze maand. Mo kende ik niet, die zangeres is niet te doen, wreed hyperkinetisch.
  Maar als ik het beeld wegklik en gewoon luister vind ik het al veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen