Over Cuisine Céline

Honger naar meer: hoe een foodblog steeds persoonlijker werd

Enkele jaren geleden begon ik met een foodblog dat al snel mijn plekje op het internet werd om te schrijven over mijn avontuurlijke experimenten in de keuken.
Momenteel is die foodblog uitgegroeid tot een persoonlijke lifestyleblog waarop ik wekelijks schrijf over alles wat me blij maakt: voeding, muziek, reizen, fashion en levensverhalen. Dat alles wordt overgoten met een persoonlijk Céline-accentje. 

Over Céline: Hoe een klein meisje een jonge volwassen vrouw werd


De jonge vrouw achter deze blog? Dat ben ik, Céline, 25 jaar jong en volop aan het genieten van het leven. Er is leven voor de dood, dat is één van mijn motto's. En daar probeer ook naar te leven. Ik ben een levensgenieter en een workaholic in één. Ik kan genieten van een leuk concert, van een lekker diner en van een gezellig avondje onder vrienden of familie. Maar ik werk ook enorm graag, om de eenvoudige reden dat ik mijn werk graag doe. Het gevoel van een zelfstandige jonge vrouw is een gevoel dat me enorm veel voldoening heeft. En, volgens mij, is dat niets waar je jou hoeft voor te schamen. 

Over Cuisine Céline: Ik wil inspireren


Met mijn blog wil ik lezers inspireren om zelf dingen te gaan doen, te gaan ondernemen en vooral zélf achter het fornuis te gaan staan. Want jawel, in onze moderne tijd is het volledig sociaal aanvaardbaar om zowel te ondernemen als achter het fornuis te staan. De fifties zijn voorbij. En er is niets zo lekker als een zelfgebakken chocoladetaart, toch?
Ik vind het belangrijk om een boodschap te brengen met mijn blog: blijf jezelf en geniet van jouw leven. Het leven is namelijk veel te kort. En het is al zeker te kort om iemand anders te zijn.