zondag 6 maart 2016

Fotodagboek maart 2016 #1

Wat is het lang geleden dat ik nog eens een fotodagboek online plaatste. Het werd zo een leuke week voor mij, dat ik het niet kon laten om nog eens eentje online te zetten op mijn blog. Hoe was jullie week?De week begon met een stuk taart bij oma en opa. Lekkere, ambachtelijke confituurtaart: jummie! Na de taart kwam, zoals gewoonlijk, het schuldgevoel. Tijd om gezonde ideetjes op te doen met dit nieuwe kookboek in mijn collectie: Powerfood van Rens Kroes.Féline is fan van de geur van deze bloemen. Ik heb ze binnenkort al een jaar in huis, ongeloofelijk hoe deze kat is opengebloeid tot een lieve en sociale kat. 
Tijdens de week ga ik voor mijn voltijdse baan elke dag naar Gent. Ik blijf verliefd op deze stad. Ook in de regen blijft deze stad, voor mij, de mooiste stad van België. Enkel jammer dat het pendelen soms echt wel frustrerend is. En ook met de auto is het geen cadeau om naar Gent te gaan: parkeerplaatsen zoeken, file en fietsers ontwijken. Ik zag trouwens enkele weken geleden twee fietsers op elkaar rijden. En dit was de leukste dag van de voorbije week: een hele dag gezellig samen zijn met vriendinnen, te beginnen met deze brunch. Maar wat hadden we veel te veel voorzien... Maar goed, beter te veel dan te weinig. Toch?In de namiddag aten we een stukje taart bij Julie's House in Gent. Ik probeerde de Oreo Cheesecake. Niet slecht, maar de witte chocoladetaart blijft mijn favoriet.Nadien gingen we naar 'De Pepermolen' in Herzele, waar ik koos voor een vegetarische salade: keilekker! Ik nam mijn polaroid mee, waardoor we op het einde van de dag een leuke collectie hadden van herinneringen. 
En, als alles goed gaat, heb ik volgende week groot nieuws te vertellen.

Liefs,

Céline

13 opmerkingen:

 1. Wat een lekkere dingen zie ik voorbij komen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel lekkers zie ik hier
  Benieuwd naar het grote nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. treinaankondigingen in het rood; altijd vervelend

  een knappe fotoreeks

  en met dat groot nieuws hou je er wel de spanning in Céline

  prettige zondagavond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel toffe maand, Céline, en die is pas begonnen !
  'k Ben curieusss...
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi om alles zo te lezen wat je hebt gedaan. Als het stukje taart smaakt dan moet je je niet schuldig voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je dit met ons deelt! Mijn week was ook volgeladen met een ziekenbezoekje en een uitstapje met de dochter en op mijn eentje de winkels in Sluis afdweilen en als kers op de taart een jaarlijks dineetje met oude schoolvriendinnen. Mocht het weer nu wat beter geweest zijn dan was het een weekje waar je blij van wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben natuurlijk benieuwd naar je groot nieuws.
  Power Food is mijn favo foto uit deze reeks, niet alleen om de mooie benen op de cover, maar vooral door de mooie stad in de achtergrond.
  Jij lijkt wel van elke dag van de week te genieten, wat een heel goede attitude is. Ik zou dat ook meer moeten gaan doen en proberen van dagelijks een fotootje te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke en lekkere week was dat. Zo mogen er nog vele volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi overzichtje, Celine!
  Zelf fietsen in Gent geen optie?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohhh .. je weet ons weer te verwennen met de lekkerste dingen, céline! :-))

  en ja hoor, gent is ook voor mij de mooiste stad van 't land! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als je de week begint met taart, en je eindigt hem met chocoladetaart.... wat een week moet dat geweest zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omg, de witte chocoladetaart van Julie's is ook mijn favoriet! So much yum! Leuk trouwens om al die zichten van Gent te herkennen :)

  BeantwoordenVerwijderen