woensdag 9 december 2015

Tips voor de ideale kerstcadeaus

Het is weer die tijd van het jaar: zoeken naar inspiratie voor het ideale kerstcadeau. Elk jaar opnieuw ben ik op zoek naar het meest originele idee. Maar laten we eerlijk zijn, de inspiratie wordt jaar na jaar weer kleiner.
Ik help jullie graag met maar liefst drie tips: eentje voor de frisdrankliefhebber, eentje voor de theeliefhebber en laten we ook de koffieliefhebber niet vergeten.
Ik heb alles met veel liefde en een kritische geest uitgetest, zodat jullie zeker mogen zijn dat het cadeau een schot in de roos zal worden.
Het eerste wat ik heb getest is er eentje voor de frisdrankliefhebbers, en ik denk dat ook kinderen hier helemaal enthousiast zullen van worden. Met dit magische apparaat tover je namelijk kraantjeswater om in je favoriete frisdrank. Klinkt alvast leuk, toch? 
Met een kritisch oog (en eerlijk, ook veel enthousiasme), werd deze Sodastream uitgetest.
Sterrenchef Paul Liebrandt maakte speciaal voor Sodastream enkele feestelijke smaakjes. Deze zitten in de vorm van siroop in kleine caps, die op de fles geplaatst kunnen worden. Op deze manier wordt de siroop verdeeld over het water. Met het apparaat wordt trouwens spuitwater van kraantjeswater gemaakt en geloof me, dat is fascinerend om te zien. 
Conclusie? Dit kerstcadeau is helemaal goedgekeurd! Trouwens, ik weet al hoe ik tijdens de feesten een verrassend aperitief tevoorschijn kan toveren. Bestellen kan hier: klik!

Het tweede is een apparaat van DOMO dat in een razendsnel thee tevoorschijn beloofd te toveren. Voor mij klonk dit als muziek in de oren, aangezien ik 's morgens snel moet vertrekken naar het werk. En ik ook elke ochtend zin heb in een tas thee. Aangezien ik de enige theedrinker ben uit het gezin, moet ik vaak een poosje wachten voor mijn water opgewarmd is. Met dit apparaat heb ik binnen de 45 seconden een tas lekker warm water. Water, inderdaad, want thee komt er niet uit dit apparaat. Eigenlijk is het gewoon een fancy waterkoker. Uiteraard is het niet veel werk om een zakje thee in het water te hangen, maar dan moet er opnieuw gewacht worden. Een gemiste kans. Al geef ik toe, ik ga dit nog vaak gebruiken. Al is het maar omdat mijn water nu veel sneller warm is. Bestellen kan hier: klik! De derde en laatste tip is er eentje voor de koffieliefhebbers: L'or Espresso heeft enkele heerlijke koffiesmaakjes voor in de Nespresso koffiemachine. Nog sneller als de thee zoals hierboven, heb je een snelle, warme tas koffie. Meer informatie kan je hier terugvinden: klik!

En nu is het aftellen naar de feestdagen: tijd om het menu voor oudejaar eens samen te stellen. En dan maar hopen dat iedereen aan tafel zal genieten. En dat ze de cadeautjes leuk zullen vinden.

14 opmerkingen:

 1. De koffie, Céline, heb ik intussen allemaal geprobeerd. Stuk voor stuk super, de ene sterker dan de andere, lekkere smaak.
  De waterkoker vind ik wel mooi, maar in een kleine keuken neemt die wel wat plaats in, 'k hou dus mijn gewone waterketel. Mocht ik onverwachts eentje kado krijgen maak ik een plaatsje vrij, want na 15u. drink ik geen koffie meer... !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om deze tips te kunnen lezen maar ik als "echte" koffiedrinker vind de koffies van Nespresso zelf toch meer karakter hebben, dat is natuurlijk persoonlijk, les gouts et les couleurs ne se discutent pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het zijn allemaal nogal dure cadeaus, Celine.
  Ons budget is een stukje minder (per persoon)... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door de week de koffie op het werk, en in het weekend alle tijd voor een lekker bakkie troost op de ouderwetse manier te zetten.
  Maar goede tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohhh .. wat lief om enkele van deze toestellen uit te proberen en je ervaringen met ons te delen, céline!
  ik vind het SUPER!!! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, heel erg leuk! ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. eigenlijk zijn het allemaal spulletjes die ik niet gebruik
  maar ze zien er wel leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn misschien wel dure cadeaus maar beslist heel origineel en voor ieder wat wils.
  En als jij ze hebt uitgeprobeerd én goed hebt gekeurd zal er van een kat in een zak kopen beslist geen sprake zijn, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke suggesties Céline

  prettige dag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die Sodastream is zo cool! Had het nog nooit gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie tips, en zeker voor iemand die het veel gebruikt.
  Ik hou meer van geld of bonnen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. bedankt voor de tips, maar ik heb hier een waterkoker die heel snel water naar het kookpunt brengt. en voor mijn Nespresso blijf ik bij de maker zelf bestellen, net opnieuw 200 cups binnen gekregen. Probeerde ooit eens zo'n ersatz capsules, maar was daar niet zo content van. Frisdrank: mijn eigen ice tea die ik brouw zonder suiker, siropen, additieven, puur water en blaadjes. prik hoeft niet voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen