zondag 14 december 2014

My life in pictures - december 2014 #2

Omdat ik zulke leuke reacties kreeg op de vorige post heb ik deze week opnieuw de camera van mijn iPhone veel gebruikt. Vanaf nu mogen jullie dus elke zondag een 'my life in pictures' verwachten.
En nu hopen dat jullie mijn leven blijven spannend vinden. 


Deze week at ik onder andere een heerlijke falafel in Sint Niklaas en had ik een gezellige avond met vrienden én een vuurkorf.


Als vegetariër in een pitazaak? Met veel plezier zelfs. In de meeste pitazaken kan je ook een pitabroodje met falafel vragen. Een aanrader, zelfs voor de vleeseters onder jullie. Het is een balletje gemaakt van kikkererwten en is een specialiteit uit Libanon. Ik liet me deze week verleiden in Sint Niklaas door de zaak MCM. Een aanrader trouwens, al was het maar voor de gastvrijheid en de -soms grappige- programma's op de Turkse tv-zender.


Ik ben een grote fan van online shoppen, en al zeker van Zalando. Na heel veel zoeken heb ik eindelijk het ideale jurkje gevonden voor op de eerste dag van het nieuwe jaar. Dat kleedje heeft momenteel zelfs 30% korting (klik!). 



Na de hatelijke blessure heb ik het sporten volledig hernomen. Daar waar de marathon mijn eerste doel was, is het deze keer een snelle 5 km kunnen lopen deze zomer. Let's do this!



In de Delhaize supermarkt zag ik deze insectenburgers bij het vegetarische assortiment staan. Ik zou ze graag eens proberen en ik heb ook enkele verpakkingen in mijn handen gehad. Daar bleef het dan ook bij. Ik durfde het niet. Misschien blijft het beeld van vuile insecten te veel in mijn hoofd hangen. Hopelijk sprokkel ik snel de moed bij elkaar om er eens van te proeven. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee?


Mijn nieuwe ontbijtroutine momenteel: sojayoghurt met frambozen, muesli en chocolade: héérlijk! En moest je jou afvragen wat dat witte ding links is: ik kijk elke ochtend naar vlogs op YouTube. Ik vind het leuk om zo, ontspannend, de dag te beginnen.



De week werd gezellig afgesloten met vrienden en een gezellige vuurkorf. En dat is één van de redenen dat ik de winterperiode soms best wel leuk vind: gezelligheid.
Ik hoop dat jullie even veel van jullie week hebben genoten als ik.
En probeer af en toe eens de minder leuke dingen van de winter (zoals de koude) te vergeten. Dat maakt de winterperiode zo veel leuker.

Tot volgende week!

20 opmerkingen:

  1. Mooie inkijk weer ,en ja die insecten ik denk niet dat het aan mij besteed is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahw gezellig zo op die laatste foto! Ik hou van vuurkorven in de maand december :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat jurkje vind ik zalig, ik ben gek op kledij met bloemetjespatronen. Ik draag elke vrijdag een hemd met bloemetjesmotief. Krijgen wij ook nog eens een foto te zien van het jurkje met jou er in?
    Heb nog niet gekocht bij Zalando, ze hebben mijn favoriete merken niet.
    Leuk verslag, op naar volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heerlijke impressie van je leven in beeld Céline, van mij mag je dat elke keer weer doen, zo leer ik jou en je interesses wat beter kennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuk overzichtje. Met z'n allen rond een vuurkorf is zo gezellig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Falafel wordt veel gegeten in het midden-oosten. Ik moet wel zeggen, ze zijn niet overal lekker. En die insecten, die zijn niet koosjer, dus die eet ik ook maar niet ;-) Leuk overzicht zo.

    Love As alwyas
    Di Mario

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super-mooi kleedje! En falafel is zo njammie... ik maak die zelf, omdat ik dan kan kiezen wat ik erin doe (geen koriander en veel komijn, bijvoorbeeld) en de kinderen zijn er zot op! :) Wij eten thuis ook vegetarisch behalve met Kerst ;-)); maar die insectenburgers ga ik toch links laten liggen... dat krijg ik hier thuis niet verkocht, denk ik...
    Leuk, die foto's-posts! Laat maar komen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat kleedje van bij Zalando ziet er leuk uit! Dat ontbijt van je ziet er lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gewoon proberen die insectenburgers. Ik ga ze zeker kopen en proeven. Slecht kan dat niet zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Tof kleedje, Céline, over enkele weken zien we jou daar in hé !
    Er is genoeg te eten , dat die vieze beestjes beter uit mijn omgeving blijven...
    Leuke post !
    Lie(f)s.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg leuk om op deze manier te zien wat je hebt meegemaakt.
    Wat een mooie jurk heb je uitgekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke foto's! Mooi jurkje heb je gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. een falafel, gelukkig geef je er zelf de uitleg bij, want ik had er nog nooit van gehoord!
    Met insecten eten heb ik geen ervaring, en ik heb niet de neiging om het te proberen. Maar als je het goed overdenkt zijn bvb. garnalen ook niet de mooiste dieren en toch zijn er zo lekker!
    Ik eet 's morgens ook yoghurt, magere ongesuikerde, met Tropical crunchy muesli van Jordan's (Colruyt - http://jordanscereals.com/nl-be/wat-wij-maken/the-original-crunchy/tropical-fruits). Héél lekker!
    En ja, misschien moeten we wat minder zagen over die kou (al hou ik er niet echt van)... ;-)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat eenn leuk overzicht en prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ik heb al enkele keren de gelegenheid gehad om versgebakken meelwormen en sprinkhanen (zelfs gedipt in chocolade) te proeven, maar ondanks het feit dat ze rijk zijn aan vitaminen, mineralen, eiwitten, ..
    nee, dankjewel, ik hou het uitsluitend bij groenten en fruit! :-))


    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi jurkje heb je uitgezocht! En ik kan me er wat bij voorstellen.. soms heb je gewoon een bepaald beeld bij eten of ingrediënten en die krijg je dan eerst niet meer uit je hoofd.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke foto's! Zo'n vuurkorf is inderdaad gezellig :-D

    xoxo
    Dascha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wow, zeg! Grote fan van je jurkje :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ha, je was weer in de buurt! :D
    Al moet ik deze keer eerlijk bekennen dat ik niet direct weet waar je juist gaan eten bent! :$

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dat ontbijten zag er zo lekker uit! En zelf begin ik mijn dag ook altijd met het kijken van vlogs, ideaal om rustig wakker te worden :-) Prettige feestdagen Céline! Liefs, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen